Galerija

Zavirite u našu galeriju

Recenzije gostiju

5/5

Mi smo imali svadbu 16.9. Moram iskoristiti priliku i pohvaliti i voditelje i sve osoblje. Svadba je bila predobra. Slavlje je trajalo do 7h ujutro. Svi gosti su oduševljeni. Hrana izvrsna. Ambijent perfektan. Ali ljudi koji rade ovdje su stvarno nešto najbolje u cijeloj priči. Stvarno su se potrudili osigurati nam najbolji dan na svijetu. Svima preporučam Mali raj. I još jednom hvala Predragu i cijeloj ekipi.

Viktorija S.

5/5

Imali smo svadbenu svečanost u Vašem restoranu i moram napisati veliku zahvalu.
Dakle, već prilikom dogovaranja je sve bilo na visokom nivou, vrlo profesionalno, uljudno a opet sa dovoljno mogučnosti za stvaranje jedinstvene večeri po našoj mjeri! 
Sama večer je jednako tako i prosla, sve je vrhunski izgledalo, hrana je bila fantastična a osoblju smo bilo jedini i najvažniji na svijetu (puno hvala Damiru). Mi imamo malu bebu pa smo dosta zafrkavali oko protokola ali svaka naša želja i potreba je bila udovoljena!
U svakom slučaju, HVALA gospodinu Gluhaku, gospodinu Damiru i svom ostalom osoblju restorana Mali Raj, što ste nam omogučili našu savršenu večer i sigurni smo da među našim uzvanicima ćete imati stalne goste jednako kao što ćemo se i mi sami uvijek rado vratiti!

Marija B.

5/5

Sve preporuke za održavanje svadbe u restoranu “Mali raj”. Bili smo u novoj sali i sve je doslovno bilo savršeno. Hrana je bila 10/5 i sva usluga osoblja na visokom nivou. Voditelj koji je vodio tu svadbu (Dino) je bio preeeedrag, uslužan, nikad ništa nije falilo, a da ne govorim da su gosti dolazili do nas i govorili kako je hrana fantastična. Hvala Vam na svemu.

Ana B.

5/5

Proslavili smo kod Vas, nama dva najvažnija događaja u životu, vjenčanje i krštenje. Predobra hrana, ljubazno osoblje, pogotovo naš konobar , nezamjetan, ljubazan, brz i u svakom trenu je znao što i kako. Svaka čast i hvalaaaa na svemu, samo tako i dalje! Topla preporuka svakom ljubitelju dobre hrane, ugodnog ambijenta i fenomenalnog osoblja i manager-a Mladena. Do sljedećeg viđenja, lijep pozdrav

Violeta T.

Pretplatite se na newsletter

Uspješno ste se prijavili na newsletter.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Mali Raj će korisiti vaše informacije na ovom obrascu da bude u kontaktu s vama i obavijesti vas o događanjima i novostima.