Galerija

Zavirite u našu galeriju

Galerija

Zavirite u našu galeriju

Recenzije gostiju

5/5

Mi smo imali svadbu 16.9. Moram iskoristiti priliku i pohvaliti i voditelje i sve osoblje. Svadba je bila predobra. Slavlje je trajalo do 7h ujutro. Svi gosti su oduševljeni. Hrana izvrsna. Ambijent perfektan. Ali ljudi koji rade ovdje su stvarno nešto najbolje u cijeloj priči. Stvarno su se potrudili osigurati nam najbolji dan na svijetu. Svima preporučam Mali raj. I još jednom hvala Predragu i cijeloj ekipi.

Viktorija S.

5/5

Imali smo svadbenu svečanost u Vašem restoranu i moram napisati veliku zahvalu.
Dakle, već prilikom dogovaranja je sve bilo na visokom nivou, vrlo profesionalno, uljudno a opet sa dovoljno mogučnosti za stvaranje jedinstvene večeri po našoj mjeri! 
Sama večer je jednako tako i prosla, sve je vrhunski izgledalo, hrana je bila fantastična a osoblju smo bilo jedini i najvažniji na svijetu (puno hvala Damiru). Mi imamo malu bebu pa smo dosta zafrkavali oko protokola ali svaka naša želja i potreba je bila udovoljena!
U svakom slučaju, HVALA gospodinu Gluhaku, gospodinu Damiru i svom ostalom osoblju restorana Mali Raj, što ste nam omogučili našu savršenu večer i sigurni smo da među našim uzvanicima ćete imati stalne goste jednako kao što ćemo se i mi sami uvijek rado vratiti!

Marija B.

5/5

Sve preporuke za održavanje svadbe u restoranu “Mali raj”. Bili smo u novoj sali i sve je doslovno bilo savršeno. Hrana je bila 10/5 i sva usluga osoblja na visokom nivou. Voditelj koji je vodio tu svadbu (Dino) je bio preeeedrag, uslužan, nikad ništa nije falilo, a da ne govorim da su gosti dolazili do nas i govorili kako je hrana fantastična. Hvala Vam na svemu.

Ana B.

5/5

Proslavili smo kod Vas, nama dva najvažnija događaja u životu, vjenčanje i krštenje. Predobra hrana, ljubazno osoblje, pogotovo naš konobar , nezamjetan, ljubazan, brz i u svakom trenu je znao što i kako. Svaka čast i hvalaaaa na svemu, samo tako i dalje! Topla preporuka svakom ljubitelju dobre hrane, ugodnog ambijenta i fenomenalnog osoblja i manager-a Mladena. Do sljedećeg viđenja, lijep pozdrav

Violeta T.