Svadbena sala

Elegantna i prostrana dvorana kapaciteta do 180 uzvanika za razne svečanosti. Visoki strop i posebno dizajnirana rasvjeta u dvorani upotpuniti će cjelokupan svečani doživljaj i uz svečani prijem gostiju na terasi učiniti Vaš dan Danom za sjećanje.

Mala sala

Romantična dvorana kapaciteta do 50 osoba pruža intimnu i toplu atmosferu za sve vrste svečanosti. Ova dvorana ima i mogućnost ozvučenja preko Bluetooth-a pa gosti mogu odabrati glazbu po vlastitoj želji i ukusu. Direktan izlaz na terasu restorana čini ovu dvoranu još primamljivijom te uz posebno osvjetljenje dvorane u raznim bojama sigurno će oduševiti sve goste.

Sala kat

Moderna dvorana ekskluzivnog ambijenta kapaciteta do 90 gostiju ostaviti će dojam na sve goste. Atraktivan dojam dvorane čini i posebna rasvjeta stropa te light show. Prostor ove dvorane svakako će biti veliki dio lijepog sjećanja Vaše prigode.

Restoran

Tradicionalno i klasično uređena dvorana kapaciteta do 150 osoba toplih boja i detalja Vašoj će prigodi pojačati doživljaj ugode i topline te uz tradicionalnu dobru hranu restorana svakako će rado biti Vaš odabir za ponovni posjet.

Pretplatite se na newsletter

Uspješno ste se prijavili na newsletter.

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Mali Raj će korisiti vaše informacije na ovom obrascu da bude u kontaktu s vama i obavijesti vas o događanjima i novostima.